De arrangementen

Zoekt u een originele invulling voor een familiedag, teambuilding met collega's, of wilt u eens lekker de boer op met vrienden? U kunt zelf een dag samenstellen uit de verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld het dagelijkse leven van een koe ervaren of een kookworkshop met zelfgeoogste groentes.

Vind het programma dat bij u past. En heeft u zelf een idee? Vraag het ons!


Van gras tot glas
Van gras tot glas U gaat mee met boerin Franka om het dagelijks leven van een koe te ervaren. Franka Tomassen laat u zien hoe ze met de koeien omgaat en legt uit waarom. Zijn verhaal  begint bij het gras en eindigt bij de melk. (8)
U gaat mee met boerin Franka om het dagelijks leven van een koe te ervaren. Franka Tomassen laat u zien hoe ze met de koeien omgaat en legt uit waarom. Zijn verhaal begint bij het gras en eindigt bij de melk.
Van land tot bord
Van land tot bord Koken en eten bij de Groentemeiden van De Stroom.
Eerst het land op om groentes te oogsten, gevolgd door een kookworkshop met biologische seizoensgroentes! 
Of u kiest voor een diner op de boerderij. (9)
Koken en eten bij de Groentemeiden van De Stroom. Eerst het land op om groentes te oogsten, gevolgd door een kookworkshop met biologische seizoensgroentes! Of u kiest voor een diner op de boerderij.
Boer d'Amoer
Boer d'Amoer Je wilt iemand bedanken? Laat zien dat je van hem of haar houdt? Je hebt iets te vieren of goed te maken?
 
Kom naar het Hemmense platteland en geniet van de rust, het boerenleven en lekkere Hemmense producten. (1)
Je wilt iemand bedanken? Laat zien dat je van hem of haar houdt? Je hebt iets te vieren of goed te maken? Kom naar het Hemmense platteland en geniet van de rust, het boerenleven en lekkere Hemmense producten.
Hemmens landbrood picknick
Hemmens landbrood picknick Heerlijk lunchen met Hemmens landbrood, in de hoogstamboomgaard of tussen de koeien. (6)
Heerlijk lunchen met Hemmens landbrood, in de hoogstamboomgaard of tussen de koeien.
Kunst op het land
Kunst op het land Kunst voor iedereen op landelijke locaties in en rond Hemmen. Voor ieder wat wils want we werken met een netwerk van kunstenaars.
 (5)
Kunst voor iedereen op landelijke locaties in en rond Hemmen. Voor ieder wat wils want we werken met een netwerk van kunstenaars.
Groen vergaderen
Groen vergaderen U zoekt een ruimte om te vergaderen. U wilt iets praktisch en plezierigs, betaalbaar en niet alledaags.
 (3)
U zoekt een ruimte om te vergaderen. U wilt iets praktisch en plezierigs, betaalbaar en niet alledaags.
Dit project wordt mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - Europa investeert in zijn Platteland